Vergaderen en varen

 

Vergaderen aan de waterkant

 

Een heidag is een begrip in vergaderend Nederland. Maar waarom zou je elke keer met elkaar de hei op gaan? Is het niet een beter plan om de koers bij te stellen? Organiseer jullie heidag aan de waterkant in Friesland; een "waterdag" in plaats van een heidag. Inspiratie hoef je niet ver te zoeken op onze inspirerende locatie. Je kunt deze waterdag combineren met een activiteit op het water: sloep varen, zeilen, suppen, kanoën. Of op een zomerse dag zelfs zwemmen. Je krijgt hierdoor een frisse blik op de zaak.

 

Locatie voor training, brainstormsessie of workshops

 

De vergaderlocaties van het Toppunt zijn niet voorzien van de allerlaatste elektronische snufjes. Wel hebben iets wat misschien wel veel belangrijker is; een fantastisch uitzicht op de Friese landerijen en doorgaand vaarwater. Dat is mooi meegenomen, want een wijde blik verruimt het denken. Tijdens het eten kun je alle kanten op: binnen, buiten of aan boord van een boot. Vergaderruimtes kunnen worden vervangen door uitwaaiplekken op de steiger.

Nu jij weet wat het Toppunt in essentie te bieden heeft, zijn wij heel benieuwd naar jouw plannen. Waar ben je naar opzoek? Wanneer wil je komen en wat wil je doen? Laat het ons weten en samen organiseren we een spetterende en verfrissende waterdag.

Oant Sjen!

Bezig met laden