Ervaringen van onze klanten

 

Beste Fokko en Emily,

Wat hebben we gisteren een geweldige dag gehad! ik kon mij geen beter verjaardagscadeau voorstellen. Een hele hartelijke ontvangst en een fantastische boot die kant en klaar voor ons klaar lag aan de kade. Wat mij betreft ligt het serviceniveau van jullie bedrijf echt bovengemiddeld , TOPSERVICE dus! Wij komen heel graag terug bij jullie , en nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Hartelijke groeten!

Randolf, Siep en Toby

---

Wij zijn in de avond wezen suppen met vier vriendinnen en we hebben een ontzettend leuke avond gehad. Vanaf het Toppunt kan je verschillende routes suppen. Wij hebben er voor gekozen om door oppenhuizen te gaan. Een hele leuke route. Zeker aan te raden!

Sjoukje

---

Motorboot prima in orde, duidelijke vaarkaart meegekregen, prima instructies, vlotte afhandeling zowel online als ter plekke.

Thijs

---

We hebben 2 dagen 3 polyvalkjes gehuurd met een hele groep. We hebben met zijn 3en de valkjes opgehaald ‘s avonds. We kregen hulp met het inladen. Goeie bootjes, goed uitgerust en wat een mooi gebied daar! We hebben echt genoten van het weekend.

Selma Rijpkema

---


Wij hebben deze zomer geweldig genoten van Clever sloep. Wat een ideale manier van vakantie, een bootje met alles erop en eraan, vaart makkelijk, zit goed, met een super handige kap. De link staat op mijn FB!!! Groeten vanuit Alkmaar!

Jan en Selma
Alkmaar

--- 

 

Bezig met laden