Groepsaccommodatie, hostel & bootverhuur HET TOPPUNT in Sneek

Over het Toppunt


Groepsaccommodatie 20 tot 40 personen


Het Toppunt is een groepsaccommodatie in Sneek, Friesland voor 20 personen of tot 40 personen.

Voor wie?
Het Toppunt is geschikt voor mensen die graag langs de waterkant verblijven. Als je een plekje zoekt in de bewoonde wereld, maar waar het rustig vertoeven is. Als je grootschalige parken wil mijden. Voor mensen die kunnen genieten van een plek die met zorg en aandacht wordt onderhouden. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Het Toppunt is binnen geheel rookvrij.

Voor wie niet?
Mensen die op zoek zijn naar een plek om te feesten en herrie te maken. Het Toppunt is niet geschikt voor jongerengroepen, feestgroepen of vergelijkbare groepen. Wij zijn geen feestlocatie en er geldt een nachtrust periode van 22:30 tot 8:00 uur.

 

Kamers in Sneek


In het Toppunt zijn privé kamers beschikbaar. Dit zijn kamers voor maximaal 2, 4 of 6 personen. Voor een goede nachtrust zijn de kamers voorzien van comfortabele bedden.

 

Bootverhuur


Het Toppunt is een bootverhuurbedrijf, waar we het onderhoud, de schoonmaak, uitgifte en ontvangst van zeilboten, sloepen, kano's en supboards met een constante kwaliteit uitvoeren. Wij kunnen je persoonlijke service op maat verlenen. We leggen je vooraf uitgebreid uit hoe je veilig en vertrouwd de boot kunt varen en we geven je graag tips, routes en de mooie plekjes door.

 

Unieke ligging in Friesland


Het Toppunt is uniek gelegen aan de Houkesloot, tussen Sneek en het Sneekermeer. Het watersporthart van Friesland! Vanuit Het Toppunt kun je grenzeloos varen door de prachtige natuur, de pittoreske dorpen en gezellige steden van Friesland. Niet voor niets is de eerste zeilschool in 1942 gestart op deze locatie in Friesland.

 

Wie zijn wij?

 

Fokko & Emily Terpstra zijn sinds 2018 de trotse eigenaren van het Toppunt in Sneek. Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Sinds 1997 zijn wij de oprichters en eigenaren van JFT Watersport. Watersport en gasten het mooie Friesland laten ontdekken vinden wij fantastisch! Door de aankoop van het Toppunt kun je bij ons niet meer alleen genieten van Friesland vanuit een boot, maar ook vanaf de waterkant.

 

Corona

Actuele informatie over Corona en verblijven bij het Toppunt vind je hier.

 

Klant ervaringen

Beste Fokko en Emily,

Wat hebben we gisteren een geweldige dag gehad! ik kon mij geen beter verjaardagscadeau voorstellen. Een hele hartelijke ontvangst en een fantastische boot die kant en klaar voor ons klaar lag aan de kade. Wat mij betreft ligt het serviceniveau van jullie bedrijf echt bovengemiddeld, TOPSERVICE dus! Wij komen heel graag terug bij jullie , en nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Hartelijke groeten!

Randolf, Siep en Toby

Bezig met laden