Veelgestelde vragen

Hoe kan ik boeken?

De boot of groepsaccommodatie kunt u online boeken via de site www.hettoppunt.nl/boeken-direct/. U kunt ons mailen info@hettoppunt.nl of bellen op 0515 420808 / 06 25515862.

Hoe ontvang ik het huurcontract?

U ontvangt een huurcontract per e-mail.

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

Boten: Bij mooi weer is het slim tijdig te boeken, zeker als u een boot zoekt voor het weekend. Door de week, ook bij mooi weer is dit minder noodzakelijk.
De dagen rond Hemelvaart en Pinksteren zijn erg druk, tijdig boeken is dan nodig. De exacte beschikbaarheid is te bekijken op onze website.

Groepsaccommodatie: Populaire weekenden als Hemelvaart en Pinksteren zijn vaak al een jaar van te voren geboekt. Dit geldt ook voor de centrale vakantieweken in de zomervakantie. Andere populaire weekenden zijn in Mei en Juni, we raden aan deze ook tijdig te boeken. Door de week zijn er vaak nog mogelijkheden, dit kan interessant zijn voor schoolreisjes of bedrijfsuitjes.

Kan ik een optie nemen?

Het is  altijd mogelijk om een optie op een boot/accommodatie te nemen. De duur van de optie wordt bepaald in overleg met Willem of Helma van Het Toppunt.

Kan ik annuleren?

Het is mogelijk om te annuleren, voor voorwaarden klik hier. De voorwaarden staan vermeld in de HISWA algemene voorwaarden, artikel 14.

Hoe betaal ik de huursom?

U betaalt de helft van de huursom maximaal 2 weken na boeking. Dat kan gemakkelijk met iDEAL. De andere helft betaalt u tenminste 2 weken voor aankomst. Bij boekingen korter dan 14 dagen van te voren gemaakt, maakt u direct 100% over. Last minute kunt ter plaatse bij ons cash betalen. 

Zijn er bijkomende kosten?

Bijkomende kosten zijn brandstof (bij 1 dag varen is de brandstof inclusief), toeristenbelasting en energiekosten (alleen voor de groepsaccommodatie).