Wij stoppen er mee!

Willem en Helma stoppen per 21 Maart met Het Toppunt.

We willen iedereen bedanken voor de mooie ervaringen en ontmoetingen. We gaan verder met de bootverhuur van de Antila, Kampeersloep en de Foxen. We hopen u graag nog te ontmoeten op het water!!!

Groet,

Willem en Helma

 

Dit weekend extreem warm, dus wind in de zeilen en zon in het gezicht!!! Ga het water op!

Wind in de zeilen, zon in het gezicht….

Onze prijzen waren al laag, maar misschien was u dat nog niet opgevallen. Daarom nog maar een extra actie met prijsgarantie!!! Elders in Friesland goedkoper…..lijkt ons onmogelijk, vandaag de garantie, voor een geodkope zeil-vakantie!

BewarenBewaren

Komend weekend weer meer dan 20 graden!!!!

dit weekend kortingHet is nu nog moeilijk voor te stellen maar dit weekend wordt het weer heerlijk!!! Dus wil je ook met een Fox in het riet liggen. Een groep met 3 Foxen heeft geannuleerd, dus we kunnen je 20% korting geven. DOEN!!!!! Een heel weekend zeilplezier voor maar € 225,-

Dit weekend 25% korting!

Er komt een mooi weekend aan, ideaal om even het water op te gaan. Kriebelt het bij u ook? Dan geven wij u graag 25% korting op alle zeilboten van vrijdagavond tot zondagavond.
En 10 % op sloepen en kano’s……wie het eerst komt!

 

Antilla 26 zeiljacht met ruime kuip

Een eigen zeilboot, zonder alle lasten

Altijd al een eigen zeilboot willen hebben? Lees dan verder.

  • Voel u eigenaar van dit bijzondere zeiljacht, de Antila, een FOX of speciaal voor ‘locals’ een Polyvalk, voor een fractie van de kosten van het werkelijk bezitten. Geen verzekering, geen liggeld etc.
  • U betaalt niet alleen maar 25% van de kosten. Het onderhoud en de schoonmaak wordt ook nog eens voor u gedaan. Dus alleen het plezier van het zeilen. Opstappen, trossen los en direct volop genieten! Geen verborgen kosten!
  • Plan wanneer u wilt varen een dag, avond, weekend of week. Gemiddeld 7 Dagen per maand. Morgen varen? Check dan de beschikbaarheid online.
  • Gemiddeld maken booteigenaren 25 dagen per jaar gebruik van hun kostbare bezit, met dit abonnement kunt u 50 dagen per jaar zorgeloos het water op. Dus meerdere malen een weekend of weekje weg, of een middag of avond met vrienden of klanten het kan allemaal.
  • Het aantal gebruikers per boot is bewust klein gehouden, maximaal 4 leden + de eigenaar.
  • Niet zoals bij andere abonnementen uiterlijk een paar dagen vooraf te reserveren, maar vooraf plannen, dus niet misgrijpen.
  • Bij een zeil-abonnement, geniet u bovendien van 10% korting op het huren van de luxe Clever Roman 8 persoon sloep, of een (extra)Polyvalk.
  • U kunt zowel privé als zakelijk een zeilabonnement nemen.

Onze deelboten noemen we FLEXtoppers!

Antila 26 luxe zeiljacht – € 325,- p. mnd

Voor de Antila 26 ons nieuwe 5/6 pers. zeiljacht, met unieke zeileigenschappen en ongekende luxe kost dit abonnement u €325,- per maand (incl. BTW)

Fox 22 – € 135,- p. mnd

Voor een Fox 22, snelle, ruime, comfortabele kajuitzeilboot, waarmee je iedereen ‘er uit zeilt’ kost dit abonnement maar €135,- per maand. (incl BTW)

Polyvalk – € 75,- p. mnd

Voor een Polyvalk, de ideale open zeilboot om Friesland te ontdekken, en voor dagtochten, kost dit abonnement maar € 75,- per maand. (incl BTW)

Bekijk hier een rekenvoorbeeld van hoeveel bezit kost afgezet tegen een FLEX-topper abonnement vind u hier

U mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Zelf geen interesse, maar iemand in uw omgeving wel? Draagt u iemand aan, dan geven wij u een cadeaubon voor een dag sloep varen of een voucher.

En, gewoon huren kan natuurlijk ook nog steeds :).

Vaarkriebels

Yes, het kwik lijkt nu toch echt te gaan stijgen! Geen straf om met dit weer de boten weer vaarklaar te maken.

De eerste Valken liggen er al weer in, en ook de laatste Fox staat alweer in de antifouling, strak en glad zodat deze straks weer optimaal snel door het water glijd, zodat je iedereen ‘eruit’ kunt zeilen.

Eerste Valk in het water

Beginnen bij u de vaarkriebels ook te spelen? Boeken kan natuurlijk nog!

We kunnen weer het water op!

Lente!!! Bent u ook al weer aan zeilen toe? De eerste boten liggen alweer in het water.